BLOG

Hai.. Salam ukhuwah dari saya dan kami dari Mekanik Bisnes.

Anda kini selangkah untuk mendapatkan ilmu khusus…

SUMBER PENDAPATAN PASIF !

 

Sudah jadi trend sekarang, ramai buat pendapatan melalui platform aktif seperti Facebook dan Whatsapp. Tetapi bukan semua orang punyai ilmu dan masa untuk sentiasa aktif di media sosial tersebut. Jadi, pemilihan blog sebagai sumber pendapatan adalah tepat buat anda.

Ye, anda.. ­čÖé

Tanpa buang masa anda dengan ayat merapu tah apa-apa ntah, saya offer anda konsultasi dimana saya menggali masalah yang anda hadapi, me-repair seterusnya menjadikan blog anda dikenali pengguna internet.

Atau juga bimbingan dalam pemasaran blog;

Maka, saya bersedia jadi sifu-nya.. ­čÖé

 

Dalam Mekanik Bisnes buat masa sekarang ni, kami lebih niche kepada pemasaran tanpa modal. So, kami tak offer pemasaran berbayar atau beriklan seperti Google Ads jauh lagi FB Ads.

 

Jadi,

Saya sediakan sesi belajar untuk anda. Samada offline atau online.

Offline : Datang jumpa saya.

Online : Jumpa saya juga. Tapi kita chat kat Google Hangout.

Masa : 2 jam + 2 jam PERCUMA.

Ada lagi yang PERCUMA : SEO berbentuk tips. Dalam masa setahun anda boleh bertanya berkenaan blog dan SEO dengan kami melalui Whatsapp atau Google Hangout.

Ilmu blog untuk : Blogger a.k.a Blogspot atau WordPress sahaja.

Harga : Whatsapp kami dulu. Maafkan kami, atas sebab-sebab tertentu ia tidak dapat di paparkan. Memang ada gambaran harga di sini pada halaman lain yang saya berikan nilainya. Tetapi yang penting ia berbaloi dan tidak ada caj terduduk. Jangan bimbang ye.

Jaminan : Wang akan dikembalikan sekiranya blog anda tiada peningkatan pada tempoh masa tertentu. Anda perlu beritahu pihak kami.

Kita sembang santai sambil belajar sesuatu yang penting.

 

Ok,

Hubungi kami terus ke Whatsapp atau SMS menerusi nombor Whatsapp yang terpapar melalui link di bawah ini..

>> KLIK DI SINI

 

Untuk Servis lain di MekanikBisnes .. KLIK DI SINI