Blog Mekanik Bisnes » FACEBOOK

FACEBOOK

 Sebenarnya ada 2 perkara penting anda perlu tahu..

  1. Facebook tidak membenarkan anda membuat jualan di facebook profil. Bila-bila masa sahaja akaun anda boleh ditutup tanpa amaran sebab memang mereka dah beritahu cuma anda sahaja tak perasan kot…
  2. Anda pandai berniaga. Cuma melakukan kesilapan sahaja.

 

Aishh.. Betul ke tak boleh niaga pada profil FB. Kenapa ye?

Saya mungkin terlepas pandang. Tapi memang saya tak pasti kenapa. Mungkin Mark Zuckerberg nak rampas takhta usahawan terkaya di dunia tahun hadapan hasil dari FB Ads-nya kot?

Hmmm…

 

Hai, salam ukhuwah dari kami di Mekanik Bisnes. Nak tak kalau saya offer anda konsultasi berkenaan ilmu pemasaran, jualan dan teknik tanpa modal di Facebook?

Yup, ia bukan berkenaan dengan FB Ads. Buat masa ni kami tak buat konsultasi atau bimbingan peribadi berkenaan dengannya.

 

Kekadang tu geram juga kan, sebab orang lain macam senang je dapat sales. Bukan ada ayat hype pun, tapi bertalu-talu PM masuk.

Best kan kalau dapat macam tu?

Tapi apa silapnya ye..?

Ayat yang diguna sama je dengan orang lain, tapi masih kurang orang nak PM. Yang lebih teruk, sunyi sepi.. Takdo orang.. Apo nak di kato la kann..

Huhu..

Jadi,

Saya nak tahu-lah,

Adakah anda punyai masalah seperti di atas?

atau pun,

Saya yang akan gali masalah sebenar anda dan me-repair-nya agar perniagaan anda akan Vroomm..! Mengaum bak Singa yang berjaya mendapat habuannya..

🙂 🙂 🙂

Sebenarnya ada RAHSIA..

Shhhh…

Nak tahu?

Whatsapp je..

Saya akan bimbing anda melalui personal coaching samada secara online atau offline.

 

Tajuk : Teknik Facebook Profile & Facebook Group

Kita sembang santai sambil belajar ilmu seperti jualan dan teknik pemasaran yang sebenar yang membuatkan anda dulu tak mampu buat duit, lepas belajar magic pulak, sebab anda mampu dah buat duit.

In sha Allah..

Sembang santai ni saya akan kenal pasti apa kesilapan jualan anda yang saya akan betulkan dan menambah apa yang anda tidak buat selama ni.

Saya faham. Bukan semua orang menghadapi masalah yang sama. Sebab itu, kalau anda cari ilmu, dapatkan ebook, video tutorial, seminar atau ilmu yang bersifat umum, ia tidak akan memenuhi kesemua keperluan anda.

Oleh sebab itulah sesi Konsultasi atau Personal Caching ini perlu bagi mengelakkan anda membuang lebih banyak masa, tenaga dan juga wang ringgit anda.

Jadi,

Saya sediakan sesi belajar untuk anda. Samada offline atau online.

Offline : Datang jumpa saya.

Online : Jumpa saya juga. Tapi kita chat kat Google Hangout.

Masa : 2 jam + 2 jam PERCUMA.

Ada lagi yang PERCUMA : TIPs. Dalam tempoh masa 3 bulan tu anda boleh menghubungi kami jika terdapat masalah baru dan kami akan cuba memberikan tips atau panduan untuk anda buat atau perbetulkan melalui Whatsapp atau Google Hangout.

Harga : Whatsapp kami dulu. Maafkan kami, atas sebab-sebab tertentu ia tidak dapat di paparkan. Memang ada gambaran harga di sini pada halaman lain yang saya berikan nilainya. Tetapi yang penting ia berbaloi dan tidak ada caj terduduk. Jangan bimbang ye.

Jaminan : Wang akan dikembalikan sekiranya tiada sebarang jualan terhasil dan pihak kami akan teliti perkara tersebut. Anda perlu beritahu pihak kami.

Kita sembang santai sambil belajar sesuatu yang penting.

Dengan menggunakan pemasaran dan teknik jualan tanpa modal di facebook, anda tak perlu risau untuk menguruskan dengan kerja-kerja complicated monitoring lagi yang merumitkan dan pasti ia tanpa risiko kehilangan modal.

Ok,

Hubungi kami terus ke Whatsapp atau SMS menerusi nombor Whatsapp yang terpapar melalui link di bawah ini..

>> KLIK DI SINI

 

Servis MekanikBisnes .. KLIK DI SINI