Pelik laa.. Kenapa ada orang senang-senang je dapat jualan di facebook, padahal sama je produk aku dengan dia..!?


Nak meniaga tanpa modal pun ada teknik dia beb..!


Sejak tahun 2007 saya berniaga online. Banyak try 'n' error aje. Tahun 2009 saya mula belajar dengan ramai sifu dan jutawan. Perghhh.. Baru nampak impaknya..

Ok la saya nak beritau info sebenar...

Imej di bawah adalah gambaran awal.



Apa yang saya nak beritahu adalah..

Berniaga tanpa modal pemasaran atau iklan ni bukannya tak boleh jadi kaya, tapi ramai yang main hentam keromo je berniaga sebab diorang ingat berniaga secara online tu sama je macam offline.

Dari dulu sampai zaman meniaga di facebook saya selalu dengar keluhan yang sama je. Sebab tu saya nak hulurkan bantuan dengan mengambil sedikit upah konsultasi dan bimbingan peribadi.

Bagi sesetengah orang harga konsultasi dan bimbingan peribadi sebanyak RM300 tu besar dan mereka tak mampu.

Saya fikir punya fikir, congak punyak congak, saya pun ambil keputusan untuk hasilkan satu ebook teknik berniaga tanpa modal di facebook yang saya ambil dari nota coaching saya.


Ebook Pemasaran Facebook

Tahun 2014 saya sudah menghasilkan dan menjual satu ebook yang lebih kurang sama. Tapi kali ini ia berbeza sebab banyak elemen-elemen teknik yang saya dah masukkan dan kemaskini. 

Walaupun dalam bentuk nota, tetapi ia padat dengan teknik-teknik serta langkah-langkah kejayaan yang mungkin anda sendiri tak jangkakan.


Nak kasi WARNING sikit ni..

Lepaskan peluang ini bermakna anda terlepas RAHSIA dari ilmu yang saya miliki. Sebab anda mesti nak tahu berkenaan...

  • Teknik pemasaran tanpa modal.
  • Teknik dan contoh-contoh ayat iklan.
  • Teknik dan contoh-contoh ayat jualan.
  • Teknik Copywriting Media Sosial.
  • Teknik Storytelling.
  • Teknik Permission Marketing.
  • Sasaran pelanggan yang betul.
  • Sasaran pelanggan lebih dari had maksimum profil facebook.
  • Mengelakkan dari di banned oleh pihak facebook.
  • Mendapatkan tools pemasaran dan software dengan percuma.
  • Menjalankan perniagaan secara auto-posting.
  • Teknik integrasi auto-post di media sosial lain.
  • Checklist senarai kesilapan yang tak menghasilkan jualan.
  • Mengelakkan dari menjual produk yang merugikan.
  • Menghasilkan jualan berganda-ganda.
  • Teknik Bisnes Online - Platform jualan selain facebook.
  • Mendapatkan maklumat pelanggan.
  • Kunci jualan.
  • Bonus Department - Idea Jana Duit Pantas!
  • Menghasilkan jualan walau tak aktif di facebook.
  • Teknik, teknik, teknik dan contoh aje.. dalam ebook tu..

Ok lah saya taknak cerita panjang berbelit-belit dengan ayat yang berbunga-bunga. Saya berusaha untuk jadikan apa yang saya kata ini adalah patuh syariah. Sebab itu saya taknak janjikan bulan dan bintang buat anda.

Tetapi saya cuma teringat pepatah orang melayu dulu-dulu..

Kalau tak dipecahkan ruyung, manakan dapat sagunya..?


Dah la tu, jangan pening-pening. Semua yang perlu anda tahu saya dah cerita kat atas.


Habis tu berapa harganya?

Harga tu kalau Personal Coaching saya, nilainya adalah RM300. Tapi dengan ebook "Nota Coaching Pemasaran Facebook Tanpa Modal" ni harga dia cuma RM67 je.. 


Ehh.. Jap!


Oleh kerana ini adalah produk terbaru dari MekanikBisnes, saya nak bagi diskaun buat pembeli terawal. Dan pembeli terawal ni berpeluang meletakkan link jualan mereka di laman web ni untuk di klik pula oleh pembaca lain. Saya akan beritahu caranya nanti.


So, berapa ye.. Hmmm..


Alah.. ngam-ngam je la, senang kira ye tak? 


Kalau camtu harga ebook ni cuma..


RM50 aje..

(Harga offer ni akan naik bila-bila masa je bila saya berubah fikiran)



Jaminan

Takde. Jaminan sebenar adalah usaha dan keberanian anda. Bukan keberanian saya. Jika anda bertindak dan buat pelaburan ilmu ini, in sya Allah ada kejayaan atas usaha anda ni. 

Walau bagaimanapun sebagai pembeli, hak anda tetap ada. In sya Allah..


Beli aje le..

Dah tu takyah fikir-fikir panjang sangat untuk buat pelaburan ilmu ni. Hanya bank-in ke salah satu akaun di bawah..

Maybank : 1010 6693 5993 (Hairizal Hamidon)

atau

CIMB : 7612 1049 90 (Hairizal Hamidon)


Step ke-2 : Lepas bank-in beritahu saya (Nama, Bank, Tarikh dan Masa) atau snapshot bukti pembayaran ke Whatsapp saya.

*Jika anda baca laman ni menggunakan desktop atau laptop hanya klik link di bawah ini untuk tahu nombor Whatsapp saya. 


>> Whatsapp saya.. Klik di sini.


"Hmm.. Saya tunggu anda ye.."


>> Hairizal Hamidon